Vi bruger Cookies!     

         
 X     
kiromantiker

Kiromantiker Tom Lund


Håndlæsning via blindtegning

Håndlæsning via blindtegning er en fantastisk effektiv måde at aflæse hændernes mange budskaber på.

Teknikken blev udviklet af den berømte danske håndlæser Agma.

Få et unikt indblik i hvordan din underbevidsthed ser på dig indenfor områder som, kærligheden, økonomi, spiritualitet, helbred, arbejde, selvtillid m.m.

Alt den nye viden om dig selv du får gennem blindtegningen, kan du efterfølgende bruge til at træffe andre valg, eller stå ved de valg du allerede har truffet i dit liv.

Du får med andre ord et detaljeret kort over dig selv, som du med fordel kan bruge til at navigere efter.

Sådan laver du en blindtegning af din hånd :

Først sætter du dig ved et bord, med 1 stk A4 papir foran dig, så tager du en blyant/kuglepen i din dominante hånd og kigger op på din modsatte hånd, som du holder skråt op til siden. Tegn nu omridset af den hånd, du kigger på uden, at se ned på tegningen. Du begynder ved håndleddet og kører hele vejen rundt i en streg.


Vigtigt : Når du har tegnet hånden, sæt så et lille kryds ud for tommelfingeren.

Vigtig :  Fotografer hele A4 papiret, da jeg skal bruge pladsen på papiret til at skrive på.

Derefter tager du blot et billede af tegningen med din telefons kamera og sender det til mig på e-mail : og indenfor en uge får du så din udfyldte tegning tilbage med posten.

Sådan får du mest ud af din tegning :
 
Når du har modtaget din blindtegning anbefaler jeg, at du ligger/hænger den et sted hvor du kan gå og kigge på den.
 
Blindtegningen viser jo din indre virkelighed, dit ubevidste sind. Den del af os der trækker i vores livs forskellige tråde, lidt som en dukkefører der styrer hans dukke i det skjulte.
 
Ved at kigge ofte på blindtegningen og fundere over de forskellige budskaber, vil du lige så stille blive mere og mere bevidst omkring dine ubevidste handlemønstre. 
 
Og det at blive bevidst omkring hvad vi ubevidst går og tænker og føler, er i virkeligheden blindtegningens største styrke.
 
Der ligger mange aha øjeblikke og venter i sådan en blindtegning, når bare vi tålmodigt lader budskaberne på blindtegningen åbne sig i deres eget tempo.
 
Mange oplever øget accept, handlekraft, energi, tillid, afklaring, indsigt m.m, efter at have modtaget deres blindtegning.
 
Kiromantiker Tom Lund.
 

Opdateret 11/06/2015

Besøg  
004071